Sportgates

Receptas: šveicariškas burokėlių lapų omletas

kitchen-775746_1920

Šis dieviškas receptas suteiks tau progą ne tik pirštelius apsilaižyti, bet ir skaniai bei sveikai papusryčiauti. Vos keletas lengvų žingsnių ir kasdieniai, kiekvieno namuose randami ingridientai pavers patiekalą ypatingu. Originalaus recepto galite ieškoti čia. 

2 porcijos

Ingridientai:

Žiupsnelis druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
1 sauja burokėlių lapų (apie 6 lapus)
5 kiaušiniai
4 česnako skiltelės
3 – 4 šaukšteliai ypač tyro alyvuogių aliejaus

Kaip gaminti?

Į puodą su vandeniu ir žiupsneliu druskos įdedame burokėlių lapus. Juos apverdame 2 – 3 minutes. Tada išimame, nusausiname ir atvėsiname. Į indą įmušame kiaušinius.

Sudėkite sausus, supjaustytus burokėlių lapus, įberkite druską ir pipirus pagal skonį. Viską gerai išplakite.

Nepridegančioje keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakaitinkite česnako skilteles kol jos paruduos, tada išimkite ir per visą keptuvę paskirstykite omleto masę.

Sumažinkite temperatūrą ir uždenkite 2 -3 minutėms. Česnaką galite išmesti.

Medine mentele atskirkite kraštus nuo keptuvės ir apverskite visą omletą staigiu judesiu. Vėl uždenkite keptuvę porai minučių.

Omletas bus iškepęs kai lengvai paruduos.

Skanaus!



REGISTRUOTAS KLIENTAS

pamiršai slaptažodį?

Slaptažodžio sugrąžinimas

NAUJAS KLIENTAS

Registruokis ir sportuok nevaržomai!

REGISTRACIJA
  • Vyras
    • Vyras
    • Moteris
  • Vyras
    • Vyras
    • Moteris