Sportgates sporto klubas
Loading

Trenerė Kornelija: vienas prisitraukimas – irgi gali būti tikslas!

Trenerė Kornelija – visuomet puikios nuotaikos ir pasiruošusi kiekvieną priversti gerai paprakaituoti.  Tik nesitikėk gailesčio – su Kornelija dirbsi sunkiai ir negailestingai, tačiau – rezultatai pranoks visus lūkesčius. Susipažink su trenere iš arčiau! 

Ką labiausiai mėgsti trenerio darbe?

Trenerė teigia, kad labiausiai mėgsta: “Įkaitusius klientų veidus, padažnėjusį alsavimą, prakaito lašelius ant kaktos, nuovargio kupinas šypsenas ir, žinoma, teigiamas kūno transformacijas. Matydama visa tai, žinau, jog mano vedama treniruotė nenuėjo veltui, o klientas padarė ne mažiau nei buvo prašoma.”

Visi ateina sportuoti turėdami tikslą. Vieni – numesti svorio, antri priešingai – priaugti liesos raumenų masės, treti – nori sustiprini kūną, pagerinti laikyseną ar reabilituotis po patirtų traumų. Treneris yra tik įrankis šiam tikslui pasiekti. Vienus klientus reikia motyvuoti, kitus – nukreipti tinkama linkme ar suteikti nuolatinę kontrolę, prižiūrėti, jog dirbtu pilnu pajėgumu ir nelepintų savęs.

Smagu, kai rezultatai pranoksta lūkesčius, kai tau kartoja „viskas, daugiau nebepajėgsiu“, o tu įtikini padaryti pratimą dar kartelį, įrodydama, kiek daug jėgų žmogus dar turi savo rezerve. Smagu, kai klientas peržengia savo įsivaizduojamas ribas ir pakelia daugiau nei galėjo pakelti vakar.

Tik išėję iš savo komforto zonos galime pradėti keistis ir progresuoti. Labai mėgstu prisidėti prie šio progreso ir drauge džiaugtis bendrais, sunkaus darbo rezultatais.

Kas tave motyvuoja sportuoti? 

Esu asmeninė trenerė, todėl geriausia motyvacija – matomi rezultatai: stangresnis ir dailesnių formų kūnas, grakštesnė laikysena, geresnė savijauta, energijos antplūdis po treniruotės. Visi šie mažyčiai kasdieniai laimėjimai ir „stipri“, viską užpildanti muzika leidžia nepasiduoti kovoje su pačia savimi. Visų svarbiausia yra išsikelto tikslo siekimas. Jis gali būti visai paprastas ir greitai pasiekiamas, pavyzdžiui: padaryti prisitraukimą, atsispaudimą, pritūpimą su didesniu svoriu nei vakar ar atlikti bet kokį kitą pratimą, kuris sekasi sunkiau.

trenere-kornelija

Mano atveju, anksčiau padaryti prisitraukimą atrodė kone neįmanoma, tačiau vos tik išsikėliau tikslą – tai tapo savotišku žaidimu. Dabar prisitraukimus daryti paprasta, o anksčiau tai buvo puiki priemonė motyvuoti save.

Įvykdžius šį išsikeltą iššūkį, sekė antras, trečias ir taip be paliovos. Laimėta vidinė kova, atliktas pratimas, kuris anksčiau atrodė neįmanomas mano jėgoms, motyvuoja judėti į priekį, skatina kasdien optimaliai išnaudoti savo jėgas.

Gero sporto!



Taikos pr. 141,
Klaipėda
Vytauto pr. 23,
Kaunas
A. Sabaliausko g. 14,
Kaunas
Verkių g. 31C,
Vilnius
JAU DIRBAME!
Mindaugo g. 14b, Vilnius

REGISTRUOTAS KLIENTAS

Prisijunk ir sportuok nevaržomai!

PRISIJUNGTI

NAUJAS KLIENTAS

Registruokis ir sportuok nevaržomai!

REGISTRUOTIS